Phobia

Club Guy & Roni – Phobia

Angst is een onruststoker. Een emotie die graag een eigen leven leidt. In de internationale danstheaterproductie Phobia wordt angst bij de kladden gegrepen.

Het prijswinnende choreografenduo Guy Weizman en Roni Haver zet de mechanismen van angst op scherp in een voorstelling met tien dansers en acteurs van hun eigen Club Guy & Roni en dansgezelschap EnKnapGroup uit Slovenië.
Met tekst van onder meer Bas Heijne, begeleid door live muziek van de mannen van Slagwerk Den Haag. Weizman en Haver weten met hun eigenzinnige aanpak het publiek vaak te verrassen.

De dans is explosief, het spel intens, met de nodige humor die soms ongemakkelijk en dan weer uitgelaten is. De innovatieve live muziek vormt een drijvende kracht achter hun werk. In Phobia rijst de vraag wat er gebeurt als je, ondanks je vrees voor het onbekende, toch open blijft staan. Open voor de ander, in een tijd waarin conflicten en xenofobie voortdurend op de loer liggen. Een ode aan de redelijkheid. Beter nog, een ode aan de durf, waarbij de angst het nakijken heeft.

Klant Club Guy & Roni
Link Phobia

Credits
Choreografie
Guy Weizman en Roni Haver
Compositie Hugo Morales en Pepe Garcia
Muzikale leiding Fedor Teunisse
Tekst / dramaturgie Martijn de Rijk en Bas Heijne
Dans en spel Camilo Chapela, Angela Herenda de Kroo, Dunja Jocic, Veerle van Overloop, Adam Peterson, Luke Thomas Dunne, Ana Štefanec, Tamás Tuza, Ida Hellsten, Bence Mezei
Slagwerk Pepe Garcia, Niels Meliefste, Frank Wienk
Licht Wil Frikken
Geluid Martin J. A. Lambeek
Kostuums Slavna Martinovic
Co-productie Club Guy & Roni i.s.m. EN-KNAP en Slagwerk Den Haag