My Private Odyssey

Club Guy & Roni – My Private Odyssey

 Homerus’ klassieke vertelling over Odysseus, de koning van Ithaka die na de Trojaanse oorlog niets liever wil dan terugkeren naar huis, diende als inspiratie voor deze meeslepende reis op het podium. De voorstelling is een metafoor voor de levensweg van ieder mens, waarin creativiteit en durf op de proef worden gesteld. In de kenmerkende en aanstekelijke Guy & Roni-stijl maken tien dansers en drie musici hun eigen reis, waarbij het beste en slechtste in hen naar boven komt. Een verhaal over de moed je eigen leven te leiden en meer te kunnen dan je ooit dacht.

‘My Private Odyssey’ is een productie in samenwerking met het Duitse tanzmainz en een geweldig muzikaal team: de muziekcompositie is in handen van David Dramm en Tomoko Mukayiama, live uitgevoerd door Tomoko Mukaiyama, Monica Germino en Anne La Berge. De tekst is van Ko van den Bosch (NNT, Alex d’Electrique). De productie gaat op 15 oktober in Mainz in première en beleeft een week later z’n Nederlandse première op 23 oktober 2014 in Stadsschouwburg Groningen. Vervolgens reist de voorstelling heen en weer tussen Mainz en de Nederlandse theaters.

Klant Club Guy & Roni
Link My Private Odyssey

Credits
Choreografie Guy Weizman en Roni Haver
Muziekcompositie David Dramm, Tomoko Mukaiyama
Tekst Ko van den Bosch
Decor Ascon de Nijs
Kostuums Slavna Martinovic
Lichtontwerp Wil Frikken
Dramaturgie Veerle van Overloop
Visuals Jelle Valk/WERC
Live muziek Tomoko Mukaiyama, Monica Germino, Anne La Berge
Technische Coördinatie, Sound Design & Geluid Martin J. A. Lambeek
Lichttechniek Arne Haijtink
Cast Mariya Bushuyeva, Angela Herenda de Kroo, Sofiko Nachkebiya, Tijana Prendovic, Marc Borras, Camilo Chapela, Adam Peterson, Igor Podsiadly, Lewis Seivwright, Zachary Chant.